35.000+ Hoomdossiers

De energiecoaches van de leden van Energie Samen hebben de afgelopen jaren veel adviesgesprekken gevoerd met bewoners. Inzet: de mogelijke maatregelen die getroffen kunnen worden voor energiebesparing en comfortverbetering. Deze adviesgesprekken, van rond 90 energiecoöperaties, hebben geresulteerd in meer dan 30.000 ingevulde Hoomdossiers.  

Het Hoomdossier is voor het eerst geïntroduceerd in 2019. Tot oktober 2021 groeide het aantal ingevulde dossiers gestaag naar 10.000. Nu staat de stand op 35.000 woningdossiers. Door de stijgende gasprijzen en de groeiende behoefte om energiebesparende maatregelen te nemen is er een groeiende vraag naar coachgesprekken. 

Ook de technische uitbreidingen van het Hoomdossier hebben bijgedragen. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van de quickscan, de verbeterde gebruikersvriendelijkheid voor energiecoaches en gebruikers en vanaf eind november 2022 de toevoeging van de warmtepomp in het woonplan. 

Wat het Hoomdossier voor jou kan betekenen vind je op de website van Hoom  

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.