Training

Energiecoach voor huurders

Steeds vaker zijn huurders ook doelgroep in de energietransitie. Gelukkig maar, want dat geeft hen meer grip op hun energierekening en verhoogt hun wooncomfort. Het maakt de energietransitie ook completer, want meer mensen kunnen meedoen.

In de training Energiecoach voor huurders leren energiecoaches in gesprek te gaan met huurders. Ze ontdekken welke maatregelen er mogelijk zijn, hoe ze om kunnen gaan met bezwaren en hoe ze samen met de huurder een plan kunnen opstellen. De training is ook geschikt als je je wilt richten op kleine maatregelen voor woningeigenaren

Leerdoelen

Wat ga je doen en wat krijg je?

Voor woningcorporaties

Voor wie?

De training is voor energiecoaches die ingezet worden door/bij een energiecoöperatie, bewonersinitatief, woningcorporatie, gemeente of welzijnsorganisaties. We raden aan waar mogelijk ook coaches te werven onder de bewoners (huurders) zelf, of via de belangenvereniging voor huurders.

Als coach ben je gemotiveerd om in gesprek te gaan met huurders over hun wooncomfort, energieverbruik en energierekening. Je hebt een goede sociale antenne, bent geïnteresseerd in bewoners en wat mensen beweegt. Je vindt het leuk om voor iedere bewoner en situatie passende maatregelen te vinden. Het helpt als je al bekend bent met deze doelgroep of zelf een huurder bent. Je hebt (minimaal) een MBO-opleiding.

Hoewel we ons in casussen en voorbeelden richten op huurders, kun je de training ook volgen als je geïnteresseerd bent in kleine maatregelen en gedrag voor woning-eigenaren.

Informatie

€ 245,- voor online of € 265,- op locatie

Eerstvolgende trainingen

Inschrijven

Ben je benieuwd naar de training Energiecoach voor huurders en wil je je inschrijven? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*
Hoe kunnen we je het beste bereiken?
Facturering*
Ik wil me opgeven voor*
Ontvang onze nieuwsbrief
Algemene voorwaarden*
Daarom vragen we je om even te verifiëren dat je geen robot bent.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Coöperatie Hoom
Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

KvK: 67416985

Nieuwsbrief

Geïnteresseerd in het werk van Hoom? Ontvang twee keer per jaar een nieuwsbrief met updates.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lid van Hoom of als energiecoach opgeleid bij Hoom? Meld je aan voor de nieuwsbrief voor leden of de nieuwsbrief voor energiecoaches via het contactformulier of info@hoom.nl.

Copyright © 2021 · Coöperatie Hoom

Eerstvolgende training

Verdiepingstraining warmtebeelden

Deze training start over:

Dagen
Uren
Minuten