Training

Leertraject Energiecoach

Voor bewoners is het best lastig om keuzes te maken in energiebesparing: waar te beginnen? Wat werkt wel en wat niet in mijn woonsituatie? Wat levert het meest op en hoe weet ik zeker dat maatregelen zorgvuldig worden genomen? Energiecoaches leren bewoners helpen bij het zetten van stappen om energiezuiniger te wonen. Wanneer deelnemers de basistraining hebben afgerond zijn zij als energiecoach de buurman- of vrouw met kennis. Ze helpen bewoners keuzes te maken en daadwerkelijk maatregelen te nemen. Zo wordt energiebesparing voor bewoners laagdrempelig én aantrekkelijk.

Dit komt aan bod

Wat krijg je?

In het kort

 • Niveau: basis
 • Ingangseisen: geen
 • Duur: 8 modules en 3 groepsbijeenkomsten
 • Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers per reeks
 • Tijdsinvestering: gemiddeld ruim een dagdeel per week gedurende 7-8 weken, afhankelijk van voorkennis en tempo (30-45 uur)
 • Locatie: individueel online via de leeromgeving van Hoom en in groepsverband via Zoom of fysiek op uw locatie
 • Diploma: Certificaat

Wil je het leertraject met een groep volgen? Vraag dit dan aan door te mailen naar info@hoom.nl. De groepsbijeenkomsten kunnen op locatie of online gegeven worden. Individuele aanmeldingen voor open trainingsreeksen kunnen worden doorgegeven via onderstaand aanmeldformulier.

Kosten per deelnemer

€ 565,-* voor een online training

Inschrijven

Ben je benieuwd naar de training Energiecoach en wil je je inschrijven?
Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Meelopen en eindgesprek*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.