Webinar demo van Econobis en het Hoomdossier 4 juni 2018

Je wilt bewoners helpen bij het realiseren van energiebesparing in de eigen woning. Daar hebben we (ondersteunende) tools voor nodig. Econobis faciliteert het gehele traject dat bewoners doorlopen – “de bewonersreis” – en ondersteunt het vastleggen van contactmomenten met zowel de bewoner als uitvoerende partijen. Hoe ziet de bewonersreis eruit? En hoe leg je dat vast in Econobis?

Daarnaast is er het Hoomdossier: een online omgeving van en voor de bewoner zelf. Hierin wordt de status van de verduurzaming van de woning bijgehouden. In het Hoomdossier zit een rekentool voor een basisadvies en een indicatief actieplan voor te nemen maatregelen. Deze rekentool kunnen bewoners zelf invullen, of samen met de energiecoach “aan de keukentafel”. Het Hoomdossier is nog volop in ontwikkeling en biedt diverse mogelijkheden. Graag nemen we jullie hierin mee.

Het Hoomdossier en de rekentool (fase 1) worden nu in pilots gebruikt. De komende tijd wordt het verbeterd (fase 2) en er worden koppelingen gemaakt met Econobis (fase 3).

In deze video-sessie laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn en discussiëren graag over functionaliteiten en toepassingen.

Wanneer: Maandag 4 juni 2018 om 20:00
Videolink: [Zoom meeting is geweest]

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.