Maatregelen en bereikbaarheid van Hoom ivm Covid-19

Vanwege de maatregelen om het corona-virus te bestrijden heeft Hoom besloten alle fysieke bijeenkomsten, waaronder de trainingen, stil te leggen. Alle medewerkers van Hoom werken thuis. Onze vaste telefoon wordt daarom momenteel niet opgenomen. Je kunt wel een voicemail inspreken dan bellen we zo snel mogelijk terug. 

We hebben contact opgenomen met alle organisaties die bezig zijn met een training, of een training gepland hebben staan. Waar mogelijk ronden we de training online af. 

Omdat onbekend is hoe lang deze maatregelen gaan duren kijken we naar de mogelijkheden bijeenkomsten online te organiseren. We starten daarom met een online training energiecoach. Binnenkort zal er ook een online training over het Hoomdossier ingepland worden. Heb je interesse in online trainingen, neem contact met ons op. 

Leden van Hoom die ook (een deel van) hun activiteiten online willen voortzetten kunnen contact opnemen met ons. We denken graag mee over de mogelijkheden. 

We wensen iedereen veel gezondheid in deze bijzondere tijd. 

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.