Innovaties voor energiecoaches

Zijn jouw energiecoaches ook nieuwsgierig naar innovaties, en zou je ze daarmee graag inspireren?

Er komen telkens nieuwe oplossingen beschikbaar om woningen in ons land geschikt te maken voor een aardgasvrije toekomst. Sommige zijn al uitgebreid getest, andere bevinden zich nog in het ontwikkelstadium. Om ervoor te zorgen dat deze innovaties makkelijk te vinden zijn, worden deze geplaatst op uptempo.nu. Iedere maand komen er nieuwe oplossingen voor woningen op, nadat ze door de redactie zijn goed bevonden.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan kan uptempo.nu je daarbij helpen door een of meer innovaties te laten zien en te bespreken. Stuur een mail naar uptempo@tki-urbanenergy.nl onder vermelding van “maatwerk” en geef daarin vast aan over welke innovaties je meer wilt weten en in welke plaats je actief bent. Uptempo neemt dan contact op om de mogelijkheden door te nemen. Zo is het is mogelijk een online bijeenkomst te organiseren met een innovatie-expert of een live event waarbij 5 innovaties ter plekke hun oplossing tonen en toelichten.

Meer weten?
Download dan het Inspiratiedocument Innovaties voor de verduurzaming van individuele woningen.

 

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.