Doe mee aan de Lokale Energie Monitor 2021

Help ook mee om de impact van de burgerenergiebeweging zichtbaar te maken! HIER opgewekt en onderzoekster Anne Marieke Schwencke roepen alle energiecoöperaties op om hun plannen en projecten door te geven om ook voor 2021 weer een Lokale Energie Monitor te maken.

Wil je meehelpen? Vul dan vóór 27 september de vragenlijst in.

De Lokale Energie Monitor is in het leven geroepen om lokale energie-initiatieven zichtbaar te maken. Het laat zien wat we als energiecoöperaties, buurtinitiatieven en andere lokale partijen samen bereiken in de energietransitie. In de monitor vind je niet alleen cijfertjes terug over het aantal energiecoöperaties en hun projecten en activiteiten, maar het laat ook vooral de waarde van de lokale energie-initiatieven zien. Ook geeft de monitor een inkijkje in hoe ze in onderlinge samenwerking met elkaar een maatschappelijke beweging vormen. Zo zijn we allemaal lokaal actief, maar maken we landelijke impact.

De Lokale Energie Monitor 2021 verschijnt op 18 maart 2022, de dag van het Evenement HIER opgewekt. 

Benieuwd naar de Lokale Energie Monitor van 2020? Bekijk ‘m hier.

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.