Verdiepingstraining

Warmtebeelden maken en gebruiken

Wil je een bewoner laten zien waar de grootste warmtelekken in de woning zitten? Volg de online training Warmtebeelden maken en gebruiken!

Een warmtebeeld laat de warme en koude plekken aan een woning zien. Daarmee kan je bijvoorbeeld vaststellen of er lekken in een woning zijn, plekken waar de warmte weglekt. Een mooie basis om mogelijke maatregelen vast te stellen voor meer comfort en besparing.

Na deze training weet je:

In de training leer je de belangrijkste basisprincipes van thermografie kennen. We oefenen online met de camera en de instellingen op de camera. Je leert hoe je beelden maakt en interpreteert, maar ook wat valkuilen daarbij zijn. Zowel de theorie als de praktijk illustreren we met warmtebeelden

Inhoud van de training

Theorie
Praktijkoefening warmtebeelden bij gebouwen

Wat ga je doen en wat krijg je?

"Hoewel ik al twee jaar met een Flir C2 werk en een intro seminar had gevolgd, heb ik in die paar uur instructie door Johannes meer bijgeleerd dan in de voorgaande twee jaren gebruik. Voor iedereen die een warmtecamera gebruikt of uitleent is de cursus Warmtebeelden maken en gebruiken een absolute must!"

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die voor bewoners warmtebeelden wil maken om hen te ondersteunen bij het verhogen van comfort en besparen van energie in hun woning. Het is geen opleiding tot thermograaf.

Voor de online trainingen heb je een warmtecamera nodig om tijdens de training mee te kunnen oefenen. Bij een training op locatie (alleen op aanvraag) hebben wij camera’s beschikbaar waar mee geoefend kan worden.

Heb je nog geen warmtecamera’s maar overweeg je wel eigen aanschaf? Lees onze tips voor de aanschaf van een warmtecamera.

Informatie

€ 150,- voor een online training

Deze prijzen zijn per persoon en excl. btw voor individuele inschrijvingen.

Eerstvolgende training

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de verdiepingstraining Warmtebeelden? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Warmtecamera*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.