Hoom webinars

In deze reeks Hoom webinars voor coördinatoren en besturen van energiecoöperaties gaan we regelmatig verschillende aspecten van de energiecoachaanpak doornemen en antwoord geven op de meest voorkomende vragen.

Elk Webinar staat in het teken van een thema en zal veel ruimte bieden om op jouw specifieke vragen in te gaan.

De samenvatting en presentatie van de vorige webinars kan je terugvinden op het forum.

Meld je aan voor het onderstaande Hoom webinar:

econobis hoomdossier webinar
Donderdag 27 juni 2024 van 16:00 tot 17:00 uur.

Samenwerken met marktpartijen

‘Bij welke bedrijven kan ik het beste terecht om verduurzamingsmaatregelen uit te laten voeren? Welke leveranciers kan je me aanraden?’ Herkenbare vragen? Energiecoaches worden dagelijks geconfronteerd met dit soort vragen na afronding van energiecoachgesprekken. In dit webinar gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Waarom zou je een relatie met lokale bedrijven willen? Hoe kies je bedrijven uit? Hoe behoud je je onafhankelijkheid? Hoe houd je administratie bij van uitgevoerde maatregelen? Vanuit inwoners is er een duidelijke behoefte aan ondersteuning op dit gebied. Maar er zijn ook steeds meer energiecoöperaties die de samenwerking met marktpartijen opzoeken om een rol te kunnen pakken in de uitvoering van het Nationaal Isolatie Programma (het NIP) in de gemeente.

Stichting EnergieRijk Houten heeft al jaren goede ervaring met inkoopacties. Mick Zwart is te gast om daarover te vertellen. Bovendien gaat Hank Ort in gesprek met Jan Al van Energiecoöperatie LansingerStroom over hun meer recente plannen voor collectieve verduurzamingsmaatregelen.

Samenwerken met marktpartijen.

Meld je aan voor dit webinar. Je krijgt direct een bevestiging van de aanmelding in je mailbox met hierin ook de Zoomlink.

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.