Hoom webinars

In deze reeks Hoom webinars voor coördinatoren en besturen van energiecoöperaties gaan we regelmatig verschillende aspecten van de energiecoachaanpak doornemen en antwoord geven op de meest voorkomende vragen.

Elk Webinar staat in het teken van een thema en zal veel ruimte bieden om op jouw specifieke vragen in te gaan.

De samenvatting en presentatie van de vorige webinars kan je terugvinden op het forum.

Meld je aan voor een van de onderstaande Hoom webinars:

econobis hoomdossier webinar
Donderdag 28 september 2023 van 16:00 tot 17:00 uur.

Energiebesparing in de lobby van Energie Samen.

In dit Hoomwebinar voor medewerkers van coöperaties, initiatieven en gemeenten die energiecoaches coördineren of willen gaan coördineren gaan we in op het lobbywerk van Energie Samen. 

Ook invloed uitoefenen op de lobby? In de Strategie belangenbehartiging zie je wat er momenteel al op de agenda staat. Alle input voor deze en een nieuw te ontwikkelen strategie komt vanuit de leden en via expertgroepen.

Maak in het webinar van 28 september kennis met het lobbywerk van Energie Samen en ga in gesprek over wat er aanvullend wenselijk en mogelijk is om specifiek bespaaractiviteiten beter te faciliteren. 

De samenvatting van het webinar van 29 juni “Energie besparen en langetermijnplannen voor duurzame warmte” kan je nalezen op het forum. Heb je het webinar gemist en heb je geen toegang tot het forum, vraag dit aan via info@hoom.nl.

Aanmelden voor webinar "Energiebesparing in de lobby van Energie Samen".

Meld je aan voor dit webinar. Je krijgt direct een bevestiging van de aanmelding in je mailbox met hierin ook de Zoomlink.

Donderdag 26 oktober 2023 van 16:00 tot 17:00 uur.

Bereiken van bewoners met communicatie en wervende acties.

Als energie-initiatief wil je bewoners helpen om energie te besparen in hun woning. Zeker toen de energieprijzen in 2022 door het dak gingen, wisten veel bewoners de weg naar een energiecoach wel te vinden. Maar wat als de gespreksaanvragen opdrogen? Of als je bewoners wil helpen die zelf niet altijd goed weten waar ze terecht kunnen?

In het Hoomwebinar van 26 oktober gaan we in gesprek over het actief bereiken van bewoners met communicatie en wervende acties.

Heb jij ervaring met effectieve bewonerscommunicatie? Of weet je met wat voor soort activiteiten je veel aandacht van bewoners kan trekken en vertrouwen kan winnen? We horen graag jullie ervaringen tijdens het webinar maar zeker ook alvast vooraf via de mail. Misschien vragen we jou dan wel om wat uitgebreider het podium te nemen

Aanmelden voor webinar "Bereiken van bewoners met communicatie en wervende acties".

Meld je aan voor dit webinar. Je krijgt direct een bevestiging van de aanmelding in je mailbox met hierin ook de Zoomlink.

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.