Verdiepingstraining

Warmtepomp

Warmtepompen zijn hot! Je hoort er veel over in het nieuws. Vaak hoor je dan dat ze herrie zouden maken, te duur zijn of juist de ideale oplossing, of een groot probleem voor netbeheerders. Maar wat heb je nu écht aan een warmtepomp? Wanneer kan het wel en wanneer niet?

Warmtepomp

Na deze training weet je:

Daarnaast is er ruimte om in te gaan op de (on)zin van verschillende berichten die de ronde doen over warmtepompen. Na de training kun je bewoners goed uitleggen wat een warmtepomp is en wat ervoor nodig is hem goed te laten functioneren in hun woning voordat ze met een installateur in gesprek gaan. Daarnaast heb je een antwoord op veelgehoorde bezwaren in het nieuws of in sociale kringen.

Wat krijg je?

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die bewoners wil ondersteunen bij de keuze voor een warmtepomp. 

Deze verdiepende training gaat verder in op de warmtepomp, die al kort aan bod kwam in de basistraining voor energiecoach.

Informatie

€ 150,- voor een online training

Deze prijzen zijn per persoon en excl. btw. voor een individuele inschrijving.

Eerstvolgende training

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de verdiepingstraining Warmtepomp? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.