Verdiepingstraining

Luchtkwaliteit

De lucht in huis raakt op allerlei manieren vervuild. We ademen, koken, drogen de was, kopen nieuwe spullen en in de helft van de huizen wordt nog gerookt. Daarom is het belangrijk om de lucht in huis goed te verversen. Vieze lucht moet het huis uit en schone lucht moet naar binnen komen.

Deze verdiepingstraining bestaat uit zelfstudie (teksten en video’s binnen de leeromgeving) en een groepsbijeenkomst waarin je vragen kunt stellen over de stof en aan de slag gaat met een aantal casussen.

Aan het eind van de training heb je kennis over ventilatiesystemen, kan je de problemen in het gebruik van de installatie herkennen en weet je wat de gevolgen van slecht binnenklimaat kunnen zijn. En vooral: kan je daarover in gesprek met de bewoner.

Na deze training kan je:

In deze training gaan we ook dieper in op vochtbeheersing, CO2 meting en kierdichtheid.

Tijdens de training is er de mogelijkheid om vragen te stellen zodat de trainer ook specifiek in kan gaan op de vragen die er leven.

Wat krijg je?

Voor wie?

De training is geschikt voor coaches die al een basistraining hebben afgerond en op zoek zijn naar verdiepende kennis over ventilatie en luchtkwaliteit. 

Deze verdiepende training gaat verder in op de ventilatieopties die al kort aan bod kwamen in het leertraject energiecoach en in het leertraject energiecoach voor huurders.

Wat deelnemers zeggen:

Rob – energiecoach 015Duurzaam – Coöperatie Deelstroom Delft
“De cursus vond ik heel interessant en aanvullend op de basis cursus van energiecoach. Het was een verdieping met vernieuwde invalshoeken.”
Peter – projectleider ‘Blok voor Blok Zoetermeer
“Een goede training. Alle kennis op een rij en praktisch toegepast op concrete situaties.”

Informatie

€ 150,- voor een online training

Deze prijzen zijn per persoon en excl. btw bij een individuele inschrijving.

Eerstvolgende training

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de verdiepingstraining luchtkwaliteit? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.