Verdiepingstraining

Isolatie

Zonder goede isolatie zijn energiebesparende maatregelen veel minder efficiënt. Maar elk huis is anders en daarmee zijn de effectieve maatregelen óók verschillend. In deze verdiepingstraining leer je welke mogelijkheden er zijn om een woning te isoleren en hoe je dit in energiecoachgesprekken kunt meenemen.

Verdiepingstraining isolatie

Na deze training weet je:

In deze cursus gaan we ook dieper in op de relatie tussen isolatie en ventilatie en welke oplossingen goed met elkaar te combineren zijn. Er is ook de mogelijkheid om volop vragen te stellen zodat de training ook specifiek in kan gaan op de vragen die er leven.

Wat krijg je?

Voor wie?

De training is geschikt voor coaches die al een basistraining hebben afgerond en op zoek zijn naar verdiepende kennis over isolatie. 

Deze verdiepende training gaat verder in de isolatie- en ventilatieopties, die al kort aan bod kwamen in de basistraining voor energiecoach.

Informatie

€ 150,- voor een online training

Deze prijzen zijn per persoon en excl. btw bij een individuele inschrijving.

Eerstvolgende training

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de verdiepingstraining Isolatie? Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.