Verdiepingstraining

Gespreksvaardigheden

Als energiecoach wil je bewoners graag zo goed mogelijk op weg helpen met hun verduurzamingsvraagstukken. Daarvoor kom je bij ze thuis en ga je in gesprek. Maar het ene gesprek loopt veel makkelijker of soepeler dan het andere. Hoe kan dat, en wat kan je daaraan doen?

Na het volgen van deze module ga je met nog meer vertrouwen en impact op pad.

Na deze training:

Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen zodat de trainer ook specifiek in kan gaan op de vragen die er leven.

Wat ga je doen en wat krijg je?

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor ervaren energiecoaches (of energieklussers, -ambassadeurs, -maatjes, bondgenoten) die met meer vertrouwen en impact gesprekken willen voeren, hun gespreksvaardigheden willen opfrissen of bij andere doelgroepen aan de slag gaan. 

Deze verdiepende training gaat verder in op de gespreksvaardigheden die al kort aan bod kwamen in het leertraject energiecoach en in het leertraject energiecoach voor huurders.

Wat deelnemers zeggen:

“Ik vond het leuk om de geleerde gespreksvaardigheden meteen in de praktijk te brengen en om te kunnen sparren met mijn collega’s hierover.”

Energiecoach Eric

“Dit helpt me om een betere energiecoach te zijn. De impact van small talk is groter dan ik dacht. Het gaat niet alleen over koetjes en kalfjes, ook over houding en taal.”

Energiecoach uit Brabant

Lengte en kosten?

€ 210 per deelnemer voor een training op locatie

Dit is de ledenprijs per deelnemer excl. btw.

Eerstvolgende training

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de Verdiepingstraining Gespreksvaardigheden?
Vul hieronder het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Facturering*

  Ik wil me opgeven voor:*

  Wil je de nieuwsbrief voor energiecoaches ontvangen?*

  * Verplichte velden

  Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.