Projectsupport

De functie

Als Projectsupport maak je onderdeel uit van Team Hoom en ben je van vele markten thuis. Het betreft een ondersteunende functie voor de verschillende specialisten in het team, maar ook een functie waarin eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd wordt. Je bent breed inzetbaar en dat spreekt je aan. Het gaat om projectondersteuning in combinatie met werkzaamheden op het gebied van administratie, plannen, communicatie en PR.

Verder verwachten we van je:

* Je verzorgt de communicatie met onze leden (zowel mail/telefoon als nieuwsbrieven/website). Je bent verantwoordelijk voor de website en andere kanalen.

* Je verzorgt de ledenadministratie, en je ondersteunt bij de financiële en personeelsadministratie.

* Je plant en organiseert diverse meetings en bijeenkomsten.

* Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en nazorg van vergaderingen en het “najagen” van actiehouders. Je ondersteunt het team en het bestuur waar nodig. Je bent als office-manager verantwoordelijk voor een fijne werkplek.

* Afhankelijk van je kennis, kunde en ambities is er ruimte om meer verantwoordelijkheden te pakken.


Wie zoeken we?

* We zoeken een enthousiaste collega met hbo niveau en met enkele jaren werkervaring die vooral gestructureerd en secuur werkt. Die er niet voor terugdeinst om planningen strak te houden en collega’s daarin mee te nemen. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

* Je bent een organisatietalent en brengt graag creatieve oplossingen in de praktijk. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

* Je werkt graag samen in een team en hebt een dienstverlenende mentaliteit. Je ondersteunt waar nodig en je leert snel. Maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Uiteraard heb je affiniteit met de energietransitie en lokale duurzame initiatieven. Ervaring op dit gebied is een pre.

 


Wat kan Hoom je bieden?

* Een jaarcontract met intentie tot verlenging, een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring, en prima overige arbeidsvoorwaarden.

* Een mooie kans om betekenisvol werk te doen en een rol te spelen in een grote maatschappelijke opgave. Er is veel ruimte om je in dit werkveld verder te ontwikkelen.

* Je werkt deels op onze vaste locatie in Utrecht (bij ANNE), deels werk je op locatie bij onze leden verspreid in Nederland en deels werk je online vanuit huis. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

* Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Enige flexibiliteit in werkuren is vereist. De startdatum is bespreekbaar, bij voorkeur per september.


Solliciteren

Wil jij graag bij Coöperatie Hoom aan de slag? Stuur dan uiterlijk 19 augustus 2018 je cv en brief naar info@hoom.nl o.v.v. ‘vacature Projectsupport’.

Je hoort vanaf 20 augustus of we je uitnodigen voor een gesprek. Deze kunnen meteen worden ingepland. Ben je niet beschikbaar of niet in Nederland op deze data? Vermeld dat dan in je brief.

Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Rachad Ghaddoura via info@hoom.nl of 088 00 62 000. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.