Aangenaam: wij zijn Coöperatie Hoom

Wij zijn een landelijke coöperatie die lokale energiecoöperaties en -initiatieven ondersteunt bij energiebesparing in hun regio. Van én voor lokaal. Het is onze missie om onze leden te ondersteunen bij het lokaal inbedden en lokaal uitvoeren van een energiebesparingsaanpak voor bewoners, om daarmee een cruciale bijdrage te leveren aan de warmtetransitie.

Wij hebben de overtuiging dat mensen die elkaar motiveren, inspireren en ondersteunen de motor van de energietransitie zijn. Zo bereikt Nederland  stap-voor-stap, en van onderop, de transitiedoelen.

Wij delen kennis en ervaring over woningverduurzaming, we leiden de beste energiecoaches van Nederland op en ontwikkelen digitale tools om het werk van energiecoaches makkelijker te maken.

Team Hoom

Team Hoom bestaat uit een klein en enthousiast kernteam en een netwerk van experts, trainers, projectleiders, en ambassadeurs. Allemaal hebben we één doel voor ogen: het onontgonnen terrein van de energietransitie begaanbaar maken voor woningeigenaren.

Als team ondersteunen wij onze leden. Dit gaat ons goed af omdat wij veel kennis en ervaring hebben op dit gebied en delen deze graag met ons brede netwerk. We zijn continue op zoek naar de beste manieren om mensen in beweging te krijgen om zo de energietransitie te laten slagen. We stemmen onze zelf ontwikkelde tools, dienstverlening en praktische ondersteuning er steeds op af.

Zin om met ons mee te werken?

In dit veld wil Hoom een speler van betekenis worden en groeien we sinds onze oprichting in 2017. Ons nog prille bestaan en de dynamiek van het werkveld betekent dat je komt te werken in een organisatie die zich steeds verder vormt en inspeelt op de snelle veranderingen die er nu binnen het Nederlandse energietransitiebeleid plaatsvinden.

Zin om met ons mee te werken?


Vacatures

 Voor onze poule van energiecoach-trainers, zoeken wij freelance-experts op het gebied van:


Neem contact op