Verdiepingstraining Warmtepomp

Voor de training in mei zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Warmtepompen zijn hot! Je hoort er veel over in het nieuws. Vaak hoor je dan dat ze herrie zouden maken, te duur zijn of juist de ideale oplossing, of een groot probleem voor netbeheerders. Maar wat heb je nu écht aan een warmtepomp? Wanneer kan het wel en wanneer niet? 

Deze verdiepende training gaat verder in op de warmtepomp, die al kort aan bod kwam in de basistraining voor energiecoach. In deze training leer je alles over de mogelijkheden die een warmtepomp heeft om een woning te verduurzamen. We bespreken de verschillende soorten bronnen voor warmtepompen en de voor- en nadelen ervan. Je leert wat COP en SCOP betekent en hoe je dit kunt interpreteren. Ook wordt besproken aan welke eisen een woning moet voldoen om een warmtepomp te kunnen installeren. Daarnaast is er ruimte om in te gaan op de (on)zin van verschillende berichten die de ronde doen over warmtepompen. Na de training kun je bewoners goed uitleggen wat een warmtepomp is en wat ervoor nodig is hem goed te laten functioneren in hun woning voordat ze met een installateur in gesprek gaan. Daarnaast heb je een antwoord op veelgehoorde bezwaren in het nieuws of in sociale kringen.

De warmtepomptraining kost € 130,- voor een fysieke training en € 110,- voor een online training.

De training staat gepland voor mei 2022, waarvoor je je nu kunt inschrijven via het onderstaande formulier.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data, dan kun je dit ook kenbaar maken via het onderstaande formulier. Houdt ook de website in de gaten!

Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl

  * Verplichte velden

  We hebben een klein probleem

  Sommige van onze aanmeldformulieren geven foutmeldingen op mobiele telefoons. Wil je je aanmelden voor een training? Probeer het dan op een laptop of desktop computer of stuur een mail naar info@hoom.nl

  We werken ondertussen hard aan een oplossing! Excuses voor het ongemak.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.