Verdiepingstraining Isolatie

Deze training gaat dieper in op de mogelijkheden om een woning te isoleren. De training sluit aan op de basistraining. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteedt aan de verschillende isolatiematerialen en hun specifieke bouwkundige en bouwfysische eigenschappen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de praktische toepassing van isoleren en de daarbij horende aandachtspunten.

In deze cursus gaan we ook dieper in op de relatie tussen isolatie en ventilatie en welke oplossingen goed met elkaar te combineren zijn. In deze online cursus is er ook de mogelijkheid om volop vragen te stellen zodat de training ook specifiek in kan gaan op de vragen die er leven.

Deze training bestaat uit 2 sessies van 2 uur (online) of 1 sessie van 4 uur (fysiek)

Voor wie?
Deze training is geschikt voor coaches die al een basistraining hebben afgerond.

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze training zijn € 110,- excl. btw. Als we weer fysieke trainingen kunnen organiseren, zijn de kosten € 130,- excl. btw.

Geef hieronder je gegevens door als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe data in 2022!

Let op: als je je hebt aangemeld op de website gaan we ervan uit dat je meedoet met de training op de aangegeven data. Je ontvangt dan in de week van de training van ons de inloggegevens. Wil je nadat je je hebt aangemeld toch niet meedoen? Stuur dan tijdig je afmelding naar info@hoom.nl. Voor wijzigingen na aanmelding kunnen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen.

  * Verplichte velden

  We hebben een klein probleem

  Sommige van onze aanmeldformulieren geven foutmeldingen op mobiele telefoons. Wil je je aanmelden voor een training? Probeer het dan op een laptop of desktop computer of stuur een mail naar info@hoom.nl

  We werken ondertussen hard aan een oplossing! Excuses voor het ongemak.

  Bekijk de opname

  Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.