Energieadvies Tilburg

In de gemeente Tilburg kunnen bewoners heel gemakkelijk advies inwinnen over energiebesparing in hun eigen huis. Ze krijgen keuze uit drie soorten advies.

Via de website aandeslagmetjehuis.nl kunnen Tilburgers in contact komen met energieadviseurs uit de regio. Ze kunnen bijvoorbeeld een gratis telefonisch advies krijgen over manieren om hun energierekening te verlagen. Bewoners die de mogelijkheden in hun woning nader willen onderzoeken kunnen ook kiezen voor een wat langer online adviesgesprek of een bezoek aan huis. Hoom is partner van Tilburg en ondersteunt dit project.

Inwoner van Tilburg? Stel een vraag, bel met een energieadviseur of vraag een uitgebreider advies aan. Bekijk via onderstaande button de website voor meer informatie.

Wilt u ook een comfortabel en energiezuinig huis? In Tilburg helpen de energieadviseurs u graag op weg. Zo ging adviseur Hans Jager met wethouder Oscar Dusschooten aan de slag in het paleisraadhuis in Tilburg. Profiteer in huis ook van zo’n onafhankelijk advies, nu met fikse korting. Meer info: aandeslagmetjehuis.nl.

Bekijk de opname

Mooi om te zien dat je enthousiast bent over de Aanpak Energieconciërge! Tijdens de informatiesessie hebben we veel vragen beantwoord. Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de opname binnen een paar minuten in je mailbox.